CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOVETATS

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

CCI desenvolupa una nova cambra d'atmosfera d'ozó

 

 

Com afecta l'ozó al nostre entorn?

Amb les noves cambres d'ozó desenvolupades per D. Miguel Angel Beteta Garmendia, Enginyer Químic i fundador de CCI (Sociedad Española para el Control de Calidad e Instrumentación) i Director d'Investigació de CCILAB, es fa possible la reproducció de les concentracions más severes i agresives d'ozó atmosfèric que es poden trobar a qualsevol punt de la Terra i del seu espai accesible per la tecnologia disponible.

Gràcies al desenvolupament d'aquesta nova cambra d'ozó CCI, es possible experimentar les conseqüències de la presència que l'esmentat gas té sobre els materials elastomèrics, els éssers vius, els composites i els diversos equipaments que habitualment emprem per a fabricar els objectes que es troben exposats a les condicions ambientals.

Les noves cambres CCI són autocalibrables gràcies a l'ús de la  tecnologia EIC (Espectrofotometria Infrarroja Computeritzada).

Aques gran avenç tecnològic desenvolupat per CCI permet el control sense fil via internet i la implementació de protocols documentats  d'assaig amb traçabilitat internacional.

 

www.cci-calidad.com

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta