CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOVETATS

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Nova cambra climàtica i d'assaigs ambientals per determinar el comportament físic dels esportistes en diverses condicions climàtiques. Notícia d'abast en Telediario de Televisió Espanyola TV1, diari El País, etc.

 

 

Donada la rellevància que està tenint la notícia donada en el Telediario del migdia de TELEVISIO ESPANYOLA TV1, diari EL PAIS, etc., relativa a l'aparició de la primera cambra capaç de poder determinar i conèixer "a priori" la capacitat de resposta dels esportistes en les diverses condicions climàtiques que es poden donar en qualsevol part de la Terra, hem considerat d'interès reproduir la notícia d'aquesta nova cambra climàtica i d'assaigs ambientals.

La cambra climàtica de simulació ambiental suposa un avenç extraordinari, no solsament per a que cada esportista pugui conèixer per si mateix el grau de resposta física quan hagi de participar sota condicions climàtiques diferents de les habituals, sinó també per als seleccionadors, patrocinadors, etc.

En l'interior d'aquesta cambra climàtica de simulació ambiental, es poden programar les condicions climàtiques que es desitgin: Alta temperatura, baixa temperatura, alta humitat, baixa humitat, altitud i disminució d'oxigen, contaminació, etc., de manera que és possible reproduir la simulació d'un clima com el de Malàisia, Austràlia, Equador, Perú, Índia, Finlàndia, Dubai, Dakar, etc., a més d'altres climatologies peninsulars prèviament a una competició.

L'esportista realitza la prova d'esforç en l'interior de la cambra climàtica de simulació ambiental i els sensors que s'adossen al seu cos determinen la resposta tèrmica dels diferents músculs i a la màscara de l'esportista es determina el contingut d'humitat de la seva respiració, saturació d'oxigen, índex de glucèmia, etc., a més de les proves electrocardiográficas, sota les esmentades condicions climàtiques.

Donat l'enorme avantatge que pot suposar per a l'èxit d'una competició el coneixement del comportament dels esportistes en les condicions climàtiques en les quals competiran, els convidem que ens contactin per facilitar-los més informació, com a fabricants d'aquesta nova cambra climàtica de simulació ambiental.

 

www.cci-calidad.com

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta