CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

De economia mediambiental marró a verd. Simulació climàtica

 

 

La transició financiera d’una economia "marró" a una economia ecològica, va encapçalar el tema principal de debat en el marc del Forum Mundial de Ministres de Medi Ambient 2008, organitzat per Nacions Unides a Mónaco.

Es tracta de la trobada més significativa de ministres de medi ambient des de la Cimera del Canvi Climàtic de Bali.


En el contexte d’aquesta dècima sessió, s'ha presentat l'informe anual 2008 on es destaca el creixent nombre de companyies que adopten polítiques ambientals i les fortes inversions realitzades en energies netes i renovables.


La "economía verda" està impulsant l'imaginació dels investigadors en el camp de l'innovació tecnològica a un nivell solsament comparable amb la revolució industrial del segle  XVIII.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967 cambres de simulació climàtica i d'envelliment ambiental accelerat, per a components fotovoltaics i eòlics, així com investigació de les conseqüencies de l'escalfament global. Referent a això, és de destacar que CCI ha subministrat aquest tipus de cambres per al Centro Español de Energías Renovables (CENER) que pertany al Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), entre altras entitats rellevants i universitats diverses.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta