CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Globus fotovoltaic Solarial generador d'electricitat - Cambres de simulació solar

 

 

Si bé és una realitat que la llum del sol cobreix la totalitat del nostre planeta, des de la superfície més recòndida desèrtica, fins a la regió més oblidada amazònica o africana, (on resulta impensable l'arribada de l'energia elèctrica), també ho és que l'energia solar estava a l'abast de la mà, sense haver pogut aprofitar-la fins al moment.


De la mateixa manera, quan es produeix un desastre natural (terratrèmols, inundacions, etc.) les àrees devastades queden automàticament sense energia elèctrica, sumint la població a grans deficiències que posen en perill la seva salut i supervivència, a causa de la gran dificultat i alts costos derivats del transport de generadors elèctrics alimentats per combustibles fòssils.


Referent a això, l'energia solar pot convertir-se en una revolució humanitària, tenint en compte que pot afavorir els països més pobres del planeta i a les zones fuetejades pels tan freqüents desastres naturals.


Aquesta és la idea amb què ha estat creat el globus aerostàtic Solarial, el qual està cobert amb plaques solars capaces de generar 200 KW diaris, per alimentar 300 cambres frigorífiques de campanya, 100 aparells mèdics, 40 potabilizadoras d'aigua, bombetes de baix consum, recàrrega de bateries, etc.


El seu creador ha calculat que, des de les bases militars d'EUA a tot el món, es tardarien només dos dies a portar aquests globus a qualsevol lloc del planeta, sense excepció.


Solarial es troba unit amb la Terra per mitjà de cables elèctrics, a través dels quals flueix el miracle de l'energia per donar vida als damnificats.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967 cambres climàtiques de simulació solar per a assaigs de plafons fotovoltaics. Referent a això és de destacar que CCI ha subministrat aquest tipus de cambres al Centre Nacional d'Energies Renovables (CENER-CIEMAT) pertanyent al Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), universitats i entitats diverses públiques i privades.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta