CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Els Bioners i l'hora onze - Cambres de simulació climàtica

 

 

Els bioners, també anomenats els restauradors de la naturalesa, són pioners de la nova biologia, i estan implicats, no solsament en la conservació de la naturalesa, sinó també en la seva "restauració", basada en l'estudi de la pròpia Terra.


Els bioners són un moviment global que s'està expandint per tot el món i pròximament també s'establirà possiblement a Espanya.


La seva filosofia es condensa a dos llibres editats per Kenny Ausubel (el seu fundador): "Bioners: una declaració d'independència" i "Manual d'instruccions de la Naturalesa: les verdaderes biotecnologies". Ambdós portats ara al cinema.

The eleventh hour és un nou projecte cinematogràfic produït i narrat per Leonardo DiCaprio i dirigit per Jerry Bruckheimer (CSI, Cas obert, Sense rastre, etc.) per a la cadena CBS.


L'hora onze recrea l'últim instant en el qual la humanitat encara té l'oportunitat d'evitar la destrucció de la Terra.


La pel·lícula analitza les causes que han fet possible arribar a aquest moment crític, com vivim, com influïm en els ecosistemes terrestres i què podem fer per canviar el rumb actual.


En el projecte han col·laborat experts de tot el món tals com l'ex-primer ministre soviètic Mikhail Gorvachov, rebatejats científics com Stephen Hawking, l'excap de la CIA R. James Woolsey, especialistes en desenvolupament sostenible com William McDonough i Bruce Mau, a més de més de 50 destacats científics, pensadors i líders d'organitzacions dedicats a debatre les qüestions més importants a què enfronta el nostre planeta.


Considerem que aquest és un bon camí per aconseguir la sensibilització general de la humanitat, encaminada a la implicació en la restauració dels danys infringits al nostre planeta.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967 cambres climàtiques de simulació ambiental per a creixement de plantes, genètica vegetal i investigació agroalimentària. Referent a això és de destacar que CCI ha subministrat aquest tipus de cambres a l'Institut Nacional d'Investigacions Agràries del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), universitats i institucions diverses.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta