CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

SITI/ASLAN – Comunicat de CCI

 

CCI comunica a tots els seus clients i a amics que conforme a la seva actual política empresarial, tots els esforços i recursos econòmics aplicables a activitats promocionals o de màrqueting seran assignats a investigació i a desenvolupament de nous equips d'envelliment ambiental accelerat, millores tecnològiques, noves dotacions per incrementar l'eficàcia del servei d'assistència tècnica i en general millorar l'excel·lència empresarial.


Referent a això no participarà en l'esdeveniment esmentat.


Com a contrapartida CCI convida a totes quantes persones i entitats estiguin interessades en conèixer en profunditat el seu programa de fabricació, a visitar la seva exposició de cambres climàtiques d'assaigs i de simulació ambiental.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967, sota la certificació AENOR, cambres d'assaigs climàtics i de simulació ambiental per a investigació i control de qualitat. Referent a això és de destacar que CCI ha desenvolupat aquest tipus de cambres climàtiques per a les entitats de la màxima rellevància i els centres d'investigació més prestigiosos existents en l'actualitat.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta