CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

ARTICLES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferŔnciesNoticiesArticlesContactar

 

Cambres d'atmosferes modificades - Eliminaciˇ de xil˛fags

 

 

 

Segons opinen rellevants restauradors d'obres d'art, la utilitzaciˇ de cambres modulars d'atmosferes modificades per a l'eliminaciˇ de xil˛fags, suposa un avantatge molt important respecte d'altres sistemes contenidors.


Les cambres d'atmosferes modificades constru´des mitjanšant plafons ensamblables estancs, es fabriquen sense lÝmit de mida, admeten la utilitzaciˇ de qualsevol gas biocida, sigui per desplašament d'oxigen mitjanšant gasos inerts o no, i poden ser climatitzades mitjanšant control precÝs de temperatura i humitat.


Aquest sistema de tractament Ús absolutament respectuˇs amb les obres d'art molt valuoses en poder ser ubicades en recintes diÓfans sense cap tipus de fricciˇ amb altres materials. La d'entrada i sortida del mobiliari, quadres, retaules, etc., Ús simplÝssima i sense riscs , etc., a mÚs d'altres avantatges relacionats amb la seguretat, l'estalvi de mÓ d'obra, la possibilitat d'observar les obres d'art situades en l'interior durant el seu tractament i el monitoratge automÓtic dels tractaments.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967, sota la certificaciˇ AENOR, cambres climÓtiques i d'atmosferes controlades per a investigaciˇ, tractaments i assaigs. Referent a aix˛ Ús de destacar que CCI ha desenvolupat aquest tipus de cambres per a entitats de la mÓxima rellevÓncia del sector.

 

www.cci-calidad.com

Inici  Tornar

 Peticiˇ oferta          Peticiˇ informaciˇ          Consulta