CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Cambres d'energia solar per a assaigs fotovoltaics - Congrés Mundial

 

 

El Congrés Europeu d'Energia Solar Fotovoltaica considerat el més gran del món se celebrarà el pròxim mes de setembre a València a fi de divulgar els avenços més importants desenvolupats del sector, entre els quals es pot destacar la tecnologia de pel·lícula prima.


En la tecnologia de pel·lícula prima s'apliquen semiconductors fotoactius de pel·lícules primes aplicades sobre materials de suport.


En comparació amb les tecnologies actuals de cel·les cristal·lines, amb els mòduls de pel·lícula prima s'estalvia matèria primera i energia, amb la conseqüent reducció de costos.


Durant el Congrés se celebraran conferències, fòrums de discussió i una fira de productes amb més de 600 expositors.


CCI ve desenvolupant des de 1967 cambres de simulació solar per a assaigs fotovoltaics, entre les quals es troben les cambres tipus SOLATRON capaces de reproduir les insolacions més intenses que es poden rebre a la superfície de la terra i accelerar-les a requeriment. Referent a això és de destacar que CCI ha desenvolupat aquest tipus de cambres per al Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), instituts i centres nacionals d'energies renovables i companyies rellevants del sector, entre altres entitats públiques i universitats diverses.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta