CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Confirmat l'origen hidrològic de Mart - Cambres de simulació espacial

 

 

Segons les últimes dades enviades per la sonda "Mars Reconnaissance Orbiter" (MRO), l'origen hidrològic del planeta vermell queda totalment confirmat.

Els resultats de la investigació dirigida per John Mustard de la Universitat de Brown i publicada a la revista 'Nature', indiquen l'existència de processos hidrològics actius i penetrants en l'època primerenca del planeta a través de tota la seva crosta, incloent la superfície.


Mustard i els seus col·legues han descobert grans extensions localitzades al sud del planeta es van caracteritzar per ser ambients rics en aigua.


En la fotografia facilitada per la NASA es pot apreciar el delta del cràter "Jezero" i el rastre geogràfic del que va poder haver estat un gran llac.


L'equip d'investigadors ha descobert que en els seus orígens el planeta Mart estava sempre en constant evolució, qüestió, que donava lloc a canvis químics en els minerals tant subterranis com de superfície.


La troballa de minerals de silicat hidratat, anomenats filosilicats, permet assegurar la interacció existent entre l'aigua líquida i les roques.


CCI ve desenvolupant des de 1967 cambres de simulació espacial, entre les quals es troben les cambres capaces de reproduir les condicions climàtiques existents, per exemple en el planeta Mart. Referent a això és de destacar que CCI ha desenvolupat aquest tipus de cambres per a les companyies més destacades del sector aeroespacial, entre altres entitats rellevants i universitats diverses.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta