CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Cambres bioclimàtiques - Bioenginyeria climàtica

 

 

L'enginyeria biomèdica, o bioenginyeria, és la disciplina que aplica els principis elèctrics, electrònics, mecànics, pneumàtics, químics, etc. de l'enginyeria, per comprendre, modificar, identificar, o controlar els sistemes biològics, així com per dissenyar i fabricar equips capaços de monitoritzar funcions fisiològiques de les persones i assistir en el diagnòstic i tractament dels pacients.


El nombre de grups espanyols que realitzen investigació en aquest camp augmenta de forma contínua.


Actualment la Xarxa Temàtica d'Enginyeria Biomèdica, finançada pel Ministeri d'Educació i Ciència, aglutina més de 50 grups d'investigació multisectorial.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967 cambres d'assaigs climàtics i de simulació ambiental per a investigació del comportament humà en condicions adverses, així com també per a la realització d'assaigs de components i automatismes d'investigació en bioingeniería. Referent a això, és de destacar que CCI ha subministrat aquest tipus de cambres climàtiques a entitats tan prestigioses com el Consell Superior d'Esports, INDRA, Ministeri d'Educació i Ciència i centres tecnològics diversos.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta