CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Galileu i la navegació per satèl.lit - Cambres de simulació

 

 

El programa Galileu torna a veure la llum gràcies a l'Agència Espacial Europea (ESA).

L'ESA ha donat a conèixer la represa del programa europeu de navegació per satèl·lit, després d'haver superat tots els problemes tècnics i de gestió existents fins a la data.


El projecte, que consisteix en una alternativa al GPS nord-americà, es posa en marxa de nou amb el llançament del seu segon satèl·lit experimental Giove-B (veure imatge) que despegarà cap a l'òrbita mitja de la Terra.

El marge d'error del sistema de localització europeu serà d'un metre per a les aplicacions gratuïtes i un centímetre per a les aplicacions comercials.
El pla inicial del projecte era llançar els quatre primers satèl·lits del sistema a finals d'aquest any 2008, amb l'objectiu de disposar d'una bateria de 30 satèl·lits en òrbita per al 2010, però a causa de diversos problemes tècnics i de diferència d'interessos, el funcionament complet del sistema patirà un endarreriment de 3 o 4 anys.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967 cambres de simulació per a assaigs de components aeronàutics i d'investigació aeroespacial. Referent a això és de destacar que CCI ha subministrat aquest tipus de cambres a l'Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial (INTA) pertanyent al Ministeri de Defensa, Construccions Aeronàutiques (CASA), ITP, INDRA, universitats i entitats diverses.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta