CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Cotxes biodegradables - Cambres d'assaigs

 

 

El primer prototip d'automòbil de competició construït amb plàstics biodegradables, que utilitza bioetanol com a combustible, es va presentar recentment a València, al III Seminari Internacional sobre Plàstics Biodegradables per un dels seus creadors, Kerry Kirwien, qui ha assegurat que el seu motor de 150 centímetres cúbics i el seu pes de 250 quilograms li permet accelerar de 0 a 100 Km/h en 3,5 segons.


Kirwien ha recordat que el futur passa per desenvolupar els anomenats biocombustibles de segona generació, creats a partir de residus com la palla, plàstics o deixalles sòlides urbanes, el que evitarà produir energia consumint per exemple midó o blat de moro, com ocorre actualment.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967 cambres climàtiques d'assaigs per a components d'automoció. Referent a això és de destacar que CCI ha subministrat aquest tipus de cambres als fabricants d'automòbils més prestigiosos tals com Seat, Renault, Volkswagen, Ford, Citroën, Peugeot, etc., universitats i entitats diverses.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta