CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Avió gegant Airbus Military A400M - Cambres de simulació

 

 

Airbus Military i EADS-CASA van presentar a la factoria sevillana de San Pablo un avió gegantí de transport batejat amb el nom de A400M, el qual ha estat considerat com la major aeronau militar de transport de la història aeronàutica europea. La cerimònia va ser presidida pel Rei Juan Carlos I.


Actualment s'ha ampliat el contracte inicial firmat entre Airbus Military i l'Organització Conjunta de Coordinació en matèria d'Armament (OCCR) en 20.000 milions d'euros.


El A400M s'acoblarà a Sevilla, "un dels principals pols de la indústria aeronàutica europea al costat d'Hamburg i Tolosa", segons el Rei.


L'aeronau compta amb un motor de 10.000 cavalls de potència capaços de transportar més de 37 tones de càrrega. Millora en càrrega, vehicles i helicòpters.

El nou avió avantatja els seus homòlegs per les seves prestacions en enlairament i aterratge en pistes no asfaltades, qüestió considerada essencial per a missions militars. "És un dia realment excepcional per a tots nosaltres", va agregar el monarca en un acte al qual també va assistir un gran nombre d'autoritats civils i militars, autonòmiques, nacionals i internacionals.


Per la seva part, el president d'Airbus Military, Carlos Suárez, va indicar que "Aquest és el resultat dels esforços conjunts i la determinació d'aquells que hem participat en el projecte", afegint que "el programa ha rebut el suport de governs nacionals". Per la seva part el president d'EADS-CASA, va destacar l'alt nivell tecnològic de la nostra indústria aeronàutica.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967 cambres climàtiques d'assaigs per a components aeronàutics. Referent a això és de destacar que CCI ha subministrat aquest tipus de cambres a companyies tals com a AIRBUS Espanya, Construccions Aeronàutiques (CASA), Institut de Tècnica Aeroespacial (INTA), Indústria de Turbopropulsors (ITP), centres tecnològics, universitats i entitats diverses.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta