CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Tren d'alta tecnologia AGV d'Alstom - Cambres d'assaig

 

 

La nova tecnologia ferroviària d'alta velocitat desenvolupada per Alstom ha permès desenvolupar el nou tren AGV (Gran Velocitat Automotriu).


Dissenyat per assolir velocitats de fins i tot 360 Km/h, compta ja amb una primera comanda de 25 trens per a la xarxa de ferrocarrils italiana NTV.


Amb un disseny aerodinàmic semblant al japonès, l'AGV és el primer tren del món que alterna l'arquitectura articulada amb boggie compartit entre els cotxes, amb una motorització distribuïda al llarg de la unitat.


Aquest concepte potencia la seguretat, permet incrementar el nombre de places disponibles gràcies a l'eliminació dels caps motors, augmenta la flexibilitat dels operadors en oferir dotacions de fins 14 cotxes amb una capacitat de fins 650 seients, redueix els costos de manteniment i ofereix un consum d'energia equivalent a un 15% menys que la resta dels trens equiparables de la seva categoria.


El primer prototip de tren AGV va ser presentat davant del president francès Nicolás Sarkozy a La Rochelle el passat mes de febrer.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967 cambres climàtiques d'assaigs per a indústria ferroviària i d'automoció, control de qualitat i investigació de nous materials i sistemes. Referent a això és de destacar que CCI és col·laboradora del centre de I+D de RENFE, AVE, TALGO, universitats i entitats diverses.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta