CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Google Premi Príncep d'Astúries de Comunicació

 

 

Enhorabona Google!


Com no podia ser de cap altra manera, el jurat del Premi Príncep d'Astúries de Comunicació i Humanitats ha decidit atorgar el guardó a Google, en ser considerat com el millor cercador de la història d'internet.


La decisió del jurat de concedir el guardó a Google ha estat justificada "per posar de forma instantània i selectiva a l'abast de milions de persones el canal d'internet i per afavorir l'accés generalitzat al coneixement".


Un altre argument ha estat la seva "contribució decisiva al progrés dels pobles, per sobre de fronteres ideològiques, econòmiques, lingüístiques o racials".


Fundada el 27 de setembre de 1998 per Larry Page i Sergey Brin, Google ha estat mereixedora del premi Príncep d'Astúries de Comunicació i Humanitats per ser per a milions de persones sinònim d'internet.


Google és l'ànima de la Xarxa, el potencial de recerca mai no imaginat i el just posicionador. L'organització que afegeix a la informació, vídeos, blogs i mapes, sense límit.


Felicitats una vegada més per tan premi merescut i Gràcies per la vostra aportació a l'àrea del coneixement i la comunicació.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta