CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Nanorreforços per a la seguretat aèria - Cambres d'assaigs

 

 

Augmentar la seguretat dels avions és l'objectiu del projecte Laysa, liderat per Tecnalia-Aeroespace, amb la participació d'Aernnova (antiga Gamesa Aeronáutica), Aries Complex (Aircom) i centres d'investigació i universitats d'Espanya, Regne Unit, Suècia, Suïssa, França, i Grècia.


La investigació està encaminada al disseny de mecanismes capaços d'evitar que es formin capes de gel a les ales i a la superfície dels avions, o impedir la propagació d'incendis en cas d'accident.


Del que es tracta és en cas de desenvolupar materials compostos (composites) tals com nanotubs, nanofibres de carboni, etc., dotats d'atributs tècnics adequats tals com: Tenacitat, lleugeresa, duresa, conductivitat tèrmica, conductivitat elèctrica, incombustibilitat, resistència a la corrosió, etc., característiques, totes elles que han de ser investigades mitjançant la utilització de cambres d'assaigs.


Referent a això, CCI ve desenvolupant des de l'any 1967 cambres climàtiques de simulació i assaigs per a components aeronàutics. Es de destacar que CCI ha subministrat aquest tipus de cambres a companyies tals com a Airbus, ITP, CASA, INTA, etc., així com a universitats i centres tecnològics diversos.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta