CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Airbag intel.ligent activat per so - Cambres d'assaigs

 

(Imatge cedida per Mercedes Benz)

El Crash Impact Sound Sensing (CISS) és un sistema que permet controlar l'activació del coixí de seguretat de forma tal, que la seva aparatositat sigui proporcional a la categoria de l'impacte.


El sistema ha estat patentat per la companyia fabricant de components d'automoció, Continental:
http://www.conti-online.com.


El soroll produït per l'impacte és detectat pels diversos sensors acústics situats en l'interior del xassís, els quals quantifiquen la intensitat sonora i la converteixen en un senyal elèctric de magnitud equivalent, que fa activar l'inflat dels coixins de seguretat, en un temps i en una intensitat proporcional a les necessitats de la seguretat requerida per a cada tipus d'accident.


Amb aquest sistema s'aconsegueix augmentar la seguretat dels ocupants, ja que el grau de protecció és proporcional a la gravetat de l'accident, impedint que es dispari violentament el coixí de seguretat en un cop d'aparcament (que podria produir lesions) per exemple, fent que el temps d'inflat sigui d'una fracció de mil.lèsimes de segon en cas d'accident greu, o inflat lent o en dues fases en cas d'accidents menors.


Les dades obtingudes són analitzades per la unitat central de control del coixí de seguretat, la qual fa que la deformació del vehicle sigui contrarestada per la rapidesa i grau d'inflat de les bosses de protecció, de forma totalment proporcional.

CCI desenvolupa cambres d'assaigs per a control de qualitat i prova de funcionament de sistemes de seguretat d'automoció des de 1967.

 

www.cci-calidad.com

 

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta