CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Prevenció automàtica d'accidents i infraccions de trànsit - Assaigs climàtics

 

 

Amb la tecnologia satelitaria GPS, l'electrònica d'automoció i els ordinadors, serà impossible cometre la gran majoria de les infraccions de trànsit més habituals, tals com els excessos de velocitat, no respectar els "stop" i "cedeixi el pas", avançaments prohibits (línies contínues, encreuaments i rotondes, etc.), conduir sota els efectes de l'alcohol (sensors que impedeixen l'engegada), xocs i estimbaments per esvaniment i somnolència, etc. Tot això independentment de la voluntat del conductor.


El sistema CONTIGUARD patentat per la companyia Continental http://www.conti-online.com, obre la porta a una nova dimensió de la seguretat viària basada en la creació de vehicles intel·ligents que maniobren, redueixen velocitat, frenen, etc., davant de les situacions de risc detectades pel GPS, independentment de les distraccions o errors comesos pel conductor.


El sistema també preveu l'ús d'impulsos sensorials per advertir al conductor de la imminència de perill, activació intel·ligent dels coixí de seguretat, etc.


Gràcies al sistema CONTIGUARD instal·lat al vehicle, no solsament s'evitaran els accidents del mateix, sinó també el dels altres vehicles que sense cap responsabilitat sofreixen les conseqüències de les infraccions alienes.


Els enginyers de Continental encarregats del disseny l'han denominat Interfície Màquina-Humà (HMI). Veure imatge adjunta cedida per Continental.


CCI desenvolupa des de l'any 1967 cambres climàtiques d'assaigs per a la prova de funcionament dels sistemes electrònics emprats en automoció en condicions climatològiques adverses.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta