CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Visió per ones mil.limètriques - Ulls que veuen l'invisible

 

 

 

Segons un treball publicat per la prestigiosa revista de divulgació tecnològica Eurofach Electrónica, el centre d'investigació científica GATE (http://www.gate.upm.es) ha desenvolupat un sistema d'ones mil·limètriques capaç de visualitzar imatges després d'objectes opacs i en condicions normalment invisibles.


Les cambres d'ones mil·limètriques detecten l'energia tèrmica emesa i reflectida per tots els cossos, el que permet obtenir imatges passives tant de dia com de nit. La tecnologia és completament innòcua i la seva utilització, a diferència amb els raigs X, no suposa cap risc per a la salut.


Amb aquesta tecnologia es poden obtenir imatges a través de la boira, el fum, la pols, la roba i diversos tipus d'embalatges, i utilitzar-se en un ampli ventall d'aplicacions com el control de la seguretat d'aeroports, o en la navegació aèria d'helicòpters i en el control de moviments a terra des de la torre de control de l'aeroport, en condicions de baixa visibilitat.


També es pot emprar en medicina, on s'està estudiant la possibilitat d'ús per a la detecció de melanomes.


La companyia Gate està investigant també en el camp de la tecnologia biomètrica, per a la identificació de les persones pel tipus de veu.


CCI desenvolupa cambres climàtiques d'assaigs per a la simulació de condicions climatològiques artificials entre les quals es poden reproduir ambients de pols, fum, boira, pluja, neu, etc.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta