CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

El perill dels transgènics - Cambres de creixement CCI

 

 

Segons Greenpeace, els transgènics presenten greus riscs per a la salut, danyen irreversiblement el medi ambient i provoquen contaminacions.


"Es vergonyós que, malgrat el rebuig dels consumidors pels aliments procedents de cultius que suposen un greu risc per al medi ambient, la salut i l'economia, algunes empreses continuïn sense voler garantir que no utilitzen aquest tipus d'ingredients", ha manifestat Juan Felipe Carrasco, responsable de la campanya contra els transgènics de Greenpeace.


Ja que la polèmica s'estén cada vegada més, Greenpeace ha dut a terme la Guia Vermella i Verda dels Aliments Transgènics.


En la llista verda hi ha aquells aliments dels quals Greenpeace ha rebut garanties per part dels fabricants, que no contenen OMG. Mentre que en la llista vermella hi ha aquells productes els fabricants dels quals no garanteixen absència de transgènics als seus ingredients o additius, aquells que han donat resultats positius en les anàlisis i també els que reconeixen l'ús de transgènics a través de l'etiquetatge.


L'ONG ha informat que a Espanya encara entren de l'ordre de sis milions de tones anuals de matèries primeres transgèniques. A més, el govern ha permès que es continuïn conreant unes 75.000 hectàrees de blat de moro transgènic que entren massivament a la cadena alimentària.


CCI ve fabricant des de l'any 1967 cambres climàtiques per a creixement de plantes, genètica vegetal i investigació agroalimentària. Referent a això és de destacar que CCI ha subministrat aquest tipus de cambres a l'Institut Nacional d'Investigacions Agràries del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC).

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta