CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

L'energia nuclear s'activa a nivell mundial - Cambres d'assaigs CCI

 

 

Després de bastants anys d'impopularitat, l'energia nuclear per a ús civil, torna a l'escenari polític internacional.


Si bé és cert que encara està en la memòria de tots el desastre de Txernòbil, no ho és menys que les necessitats energètiques de la humanitat porten a considerar aquesta forma d'energia com una seriosa alternativa a tenir en compte.

De fet, en aquests moments ens estem trobant amb una pugna entre USA, França i Rússia pel seu posicionament a Orient Mitjà, a causa de l'interès que tenen diversos països tals com Egipte, Bahrein i Turquia per construir centrals nuclears.

En l'actualitat, Rússia ja han firmat convenis de col·laboració amb Egipte, l'Iran i Bulgària.

Turquia ha llançat un concurs internacional de licitació per instal·lar la seva primera central nuclear a Akkuyu. En el projecte està treballant el grup francès Areva.

D'altra banda, USA ha firmat dies passats a Washington un contracte de col·laboració amb el Sultà de Bahrein, en el mateix sentit.


Finalment, França està tractant d'activar el programa d'energia nuclear civil al mediterrani, després d'haver firmat recentment un contracte per a la fabricació d'una central nuclear a Algèria.


Com podem veure, l'energia nuclear no sol està viva, sinó que està d'actualitat.


CCI ha desenvolupat cambres climàtiques per a les centrals nuclears de Trillo (Guadalajara) i Ascó (Tarragona) destinades a la realització de proves d'instruments i d'automatismes, així com també per al calibratge de sensors especials de reactors.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta