CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferŔnciesNoticiesArticlesContactar

 

Control de passaports sense policia - Cambres assaigs biometria CCI

 

 

Un revolucionari sistema de biometria facial, sense necessitat d'intervenciˇ policial, permetrÓ la identificaciˇ automÓtica dels passatgers als aeroports. Amb aix˛ s'evitaran les llargues cues a quŔ tots estem acostumats quan hem de creuar les fronteres.


L'innovador sistema d'identificaciˇ ha estat experimentat en USA a escala pilot, si bÚ no ha pogut ser implantat de moment.


Ara el Regne Unit ha decidit substituir els agents de Scotland Yard i al seu lloc instalĚlar aquest control biomŔtric de forma totalment automatitzada.


Segons el govern, aquest sistema d'identificaciˇ facial fa virtualment impossible el frau d'identitat i que una persona pugui viatjar amb la documentaciˇ d'una altra.

Les primeres proves seran realitzades aquest estiu mitjanšant un programa pilot de seguretat als aeroports, reemplašant el tradicional sistema de control de passaports, per aquesta mÓquina.


No s'ha de confondre aquest sistema biomŔtric amb el de la presa de fotografies digitals que realitza la policia d'immigraciˇ americana a l'arribada al paÝs, per al control informatitzat dels trÓnsits.


El sistema serÓ aplicable ˙nicament a aquelles persones de nacionalitat britÓnica i d'altres pa´sos de la Uniˇ Europea amb passaports biomŔtrics, que contenen un xip amb la seva informaciˇ. Els nous documents que s'emeten al Regne Unit reuneixen aquestes caracterÝstiques, per˛ els antics seguiran sent vÓlids fins i tot el 2016.


En alguns aer˛droms del Regne Unit ja hi ha altres procediments menys sofisticats de control biomŔtric de la identitat, mitjanšant la comparaciˇ de l'iris dels ulls amb la foto del passaport, per˛ reservats exclusivament per als passatgers de primera classe que s'incorporen amb antelaciˇ al sistema facilitant les seves dades personals.


Aviat seran les mÓquines les que facin llum verda o vermella als viatgers en un mˇn cada vegada mÚs automatitzat.


CCI fabrica cambres climÓtiques d'assaigs per provar el funcionament d'equips electr˛nics biomŔtrics en condicions ambientals diverses.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Peticiˇ oferta          Peticiˇ informaciˇ          Consulta