CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Caçabombarder Eurofighter Typhoon - Cambres climàtiques d'assaigs CCI

 

 

Després d'efectuar un vol de 45 minuts amb el caçabombarder Eurofighter Typhoon pel Golf de Cádiz, en companyia del comandant Manuel de la Chica, el Príncipe Felipe ha manifestat amb entusiasme que l'aparell "és la màquina perfecta". I no és per a menys.


Quan el personal tècnic de CCI va instal·lar una gran cambra climàtica visitable per a components de l'Eurofighter en un hangar de la Base Aèria de Morón de la Frontera, la impressió que van tenir va ser definida com d'espectacle extraordinari, en poder observar tan de prop aquestes màquines de guerra.


En aquests moments l'Eurofighter és l'avió de combat més modern de l'Exèrcit de l'Aire.


En la seva construcció participa Espanya amb un 14 per cent (ITP, CASA, etc.) al costat del Regne Unit, Alemanya i Itàlia.


Pot assolir una velocitat de gairebé 2.500 quilòmetres a l'hora, té 16 metres de longitud i onze d'envergadura, i a la cua porta el lema de l'Ala 11, amb base a Morón: "Sort, vista i al toro", animal que també està dibuixat sobre el lema.


Segons informes de la Base, és capaç de superar dues vegades la velocitat del so i pot anar dotat d'armament d'última generació tal com els míssils Meteor.


El pilot ha de suportar 9 vegades la força de la gravetat (com si el seu pes fos 9 vegades major al real), i encara que el pilotatge és molt senzill, es requereix una gran capacitat de reflexos i molt entrenament.


Espanya té en l'actualitat 20 avions caçabombarders d'aquest tipus, encara que ha fet una comanda de 87 unitats que s'aniran incorporant gradualment, segons van explicar comandaments de la base andalusa, en la qual treballen 3.000 persones.


Abans de volar, el Príncep va provar un simulador de vol de la base d'ús conjunt hispà-nord-americà i va visitar un avió P-3, dels que n'hi ha set a Morón i que té encomanades missions de lluita antisubmarina i antisuperfície, vigilància marítima, minat, vigilància de narcotràfic i immigració il·legal.


El Príncep ha trobat "totes les diferències imaginables" respecte a altres aeronaus, com els F-18, considerat el segon avió més desenvolupat de l'Exèrcit de l'Aire espanyol.


CCI està orgullós de ser proveïdor de les companyies espanyoles participants en el projecte, tals com ITP (Indústria de Turbopropulsors) i CASA (Construccions Aeronàutiques), així com també de forma molt especial, proveïdor de l'Exèrcit de l'Aire en la pròpia Base Aèria de Morón. A tots ells, CCI ha subministrat cambres climàtiques d'assaigs de components aeronàutics.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta