CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Ja es podran emprar telèfons mòbils als avions - Cambres climàtiques d'assaigs CCI

 

 

Els passatgers de les línies aèries que han de desconnectar el telèfon en entrar a l'avió, i que el connecten tot just aterrar i descordar-se el cinturó de seguretat, estan d'enhorabona, perquè amb les noves tecnologies podran utilitzar els seus mòbils durant el vol.


La companyia Emirates, amb base a Dubai, ja ha instal·lat una nova tecnologia per permetre les trucades a bord d'un dels seus Boeing 777 i, per a finals d'any, Air France, KLM, Qantas i la low cost Ryanair esperen fer el mateix, segons han informat les esmentades aerolínies.


Per a això, incorporaran a la seva flota un nou mètode de comunicació per satèl·lit que resoldrà els obstacles que motiven el vet dels mòbils a l'avió avui en dia.


La nova tecnologia està arribant de la mà d'empreses com OnAir o Aero-Mobile.

Ambdues proposen col·locar un aparell a l'avió que reculli el senyal dels mòbils i l'enviï a un satèl·lit utilitzant el sistema de transmissió de l'avió. El satèl·lit rebota aquest senyal a les antenes de telefonia de terra i a partir d'allà comença el recorregut fins a arribar al telèfon al qual s'està trucant o enviant el missatge.

Els problemes de cobertura i interferències queden solucionats, perquè els mòbils hauran de transmetre amb molt poca potència.


La connexió amb internet mitjançant l'ordinador portàtil o el telèfon mòbil haurà d'esperar més.


La tecnologia necessària per permetre l'accés a la xarxa és similar a la que s'utilitza en el cas dels mòbils, però l'ample de banda ha de ser molt més elevat per navegar per internet.


Les empreses de telecomunicacions ofereixen diferents versions del dispositiu per usar el mòbil a l'avió. Algunes d'elles compten amb major ample de banda i permeten enviar correus electrònics a través del mòbil. En canvi, la velocitat de transmissió de dades no és prou alta com per a poder visitar pàgines web.


CCI ha instal·lat cambres climàtiques d'assaigs per a les companyies més importants del sector de les telecomunicacions, entre les quals es pot destacar el laboratori de I+D de la Companyia Telefónica Nacional d'Espanya (CTNE).

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta