CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Nou DNI electrònic de la Real Fabrica Nacional de Moneda - Cambres climàtiques d'assaigs CCI

 

 

 

Amb la implantació generalitzada el present any 2008 del nou DNI electrònic, Espanya es troba l'avantguarda mundial de la tecnologia d'identificació.

 

Aquest nou DNI electrònic té unes prestacions de seguretat d'altíssim nivell, segons indiquen fonts de la Policia Nacional.


Les primeres experiències pilot, iniciades a la ciutat de Burgos, seu de la FNMT, i la posterior fase progressiva d'implantació, han estat totalment satisfactòries, tant per la inexistència de contratemps, com per l'excel·lent funcionament del modern sistema operatiu implícit.


Els avantatges d'aquest nou document són múltiples, no solsament des del punt de vista de la identificació (rapidesa de contrastació de dades, impossibilitat de falsificació, etc.) sinó també per l'automatització i immediatesa de les gestions que l'individu podrà realitzar amb organismes oficials tals com a Hisenda, Seguretat Social, Direcció de Trànsit, etc., i també operacions amb bancs, compres per internet, etc., etc.


Amb aquest sistema, la policia espanyola se situa entre els organismes més avançats de l'Administració de l'Estat, i com a país, Espanya es posiciona en primera línia d'aquest tipus de tecnologia.


El DNI electrònic espanyol ha estat fabricat íntegrament per la Real Fábrica Nacional de Moneda y Timbre (FNMT) de Burgos.


L'organització CCI es troba orgullosa de ser proveïdora d'aquest prestigiós organisme des de fa ja més de 20 anys.


CCI ha instal·lat en la FNMT diverses cambres climàtiques d'assaigs i diversos sistemes de control climàtic, havent-se efectuat l'últim dels subministraments el passat mes de març.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta