CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

National Geographic i el canvi climàtic

 

 

Poden canviar sis graus centígrads el món?


El periodista britànic Mark Lynas, al seu llibre, "Sis graus", analitza cents de milers de referències científiques per traçar un terrorífic mapa de l'escalfament global, i de com serà el planeta dins de cent anys si continuem sense posar remei a l'emissió de gasos d'efecte hivernacle o a l'abocament de residus de forma indiscriminada.


Lynas vaticina que les glaceres de l'Himàlaia es fondran, que la capa de gel de Groenlàndia podria començar a desaparèixer, que els incendis devoraran els boscos, i que quan acabi el segle, l'Amazones (lloc on viuen la meitat de les espècies animals de la biosfera) podria arribar a convertir-se en una àrida sabana.

 

Compromesos amb la lluita pel canvi climàtic, (i probablement inspirats al llibre de Lynas), el National Geographic Channel ha estrenat el documental "Sis graus que podrien canviar el món", un dels més rellevants projectes d'aquesta productora.

El documental recorre els cinc continents, a través del testimoni de científics, experts, fotògrafs, ramaders, agricultors i tots quants són conscients dels alarmants signes de les alteracions climàtiques que s'estan percebent.


El documental imagina a més com serà el panorama si la temperatura del nostre planeta arribés a augmentar tan sol els sis graus centígrads que semblen ser la frontera entre la vida sobre la Terra i el cataclisme.


Hem de felicitar aquest programa per les impressionants imatges generades per ordinador, a través de les quals mostra com ens afectarà aquest increment de la temperatura i a través de les quals com ha d'implicar-se l'espectador en la presa de consciència per evitar el pitjor dels desastres.


Des de l'any 1967 l'organització CCI està dedicada al control climàtic, i al desenvolupament de cambres d'assaigs de simulació climàtica per estudiar tant el comportament de les espècies animals i vegetals, com per millorar la resistència dels nous materials i sistemes, en benefici de l'home.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta