CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

La destrucció de la Terra ja té data. Cambres de simulació solar

 

 

Segons vaticinen els científics, si la naturalesa segueix el seu curs actual, la Terra serà destruïda pel Sol dins de 7.600 milions d'anys.


Segons els càlculs, el Sol es troba en un procés de creixement progressiu.


Tenint en compte que l'increment de la seva mida porta implícit un increment, tant de la lluminositat com de la temperatura i de les radiacions emeses, la supervivència serà cada vegada més difícil, fins que arribarà un moment en què serà impossible la vida humana sobre la Terra.

 

Els científics no han donat data per a aquest moment fatídic, però sí que han vaticinat que els oceans s'evaporaran, l'atmosfera es cremarà, i el sistema solar s'anirà transformant fins que arribarà un moment en què el nostre planeta serà desplaçat de la seva òrbita, entrant en un procés final de desintegració tèrmica.


Afortunadament, els científics consideren que el coneixement d'aquest fet representa un incentiu de gran valor per incrementar els esforços per intentar viure en altres mons. Probablement es començarà per la Lluna, i finalment s'intentarà la colonització d'altres galàxies. Tenim 7.600 milions d'anys per aconseguir-ho!! Sobra temps.


Entra tant hem de tractar de protegir-nos de les, cada vegada més nocives, radiacions del Sol. (Veure l'article publicat referent a l'estudi del tipus de vestimenta més adequada per a la protecció del càncer de pell en:
http://www.cci-calidad.com/catala/articles).

 

L'equip tècnic de CCI Control de Qualitat està cada vegada més compromès en el desenvolupament d'equips eficaços de simulació solar i climàtica, dissenyats tant per investigar la recerca de materials i sistemes cada vegada més evolucionats, com per a la conservació i millora de totes les formes de vida sobre la Terra.


Nota: La imatge representa l'última fotografia en 3D del Sol realitzada per la NASA.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta