CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

L'ultracongelació criogènica ja no és ciència-ficció

 

Igual com succeia amb les novel·les de Juli Verne, des de ja fa bastant temps podem veure pel·lícules, llegir novel·les futuristes i relats de ciència-ficció, etc., en els quals les persones són hibernades a temperatures ultracriogèniques, conservant totes les seves qualitats orgàniques en un estat letàrgic tal, que després de la descongelació en el futur, poden ser reintegrats a una vida en la qual l'evolució de la ciència faci factible la prolongació de les seves constants vitals d'una manera més favorable que en l'època remota en què els va tocar viure.

Sense entrar en connotacions mèdiques, el fet i el procediment de l'ultracongelació controlada ja no és ciència- ficció per als tècnics de l'organització CCI.

 

En l'actualitat, CCI ha desenvolupat equips d'ultracongelació capaços d'assolir temperatures de fins i tot -196ºC (cent noranta-sis graus centígrads sota zero!) i fins i tot amb temperatures ultraextremes pròximes al ZERO ABSOLUT.

En aquestes cambres ultracriogèniques poden ultracongelar-se grans masses orgàniques i inorgàniques en posició horitzontal o vertical. Per a això els equips fabricats poden ser de tipus bagul o de tipus cambra vertical, i en diferents mides, en funció dels requeriments particularitzats.


Els equips són blindats i les portes sols es poden obrir per control remot, (opcionalment) mitjançant sistemes monitoritzats informàticament amb sistemes encriptats de seguretat.


El desenvolupament d'aquests equips ha estat possible gràcies a la llarga experiència dels tècnics de CCI en el desenvolupament de cambres ultracriogèniques per a simulació aeroespacial en la tecnologia aeronàutica, iniciada ja fa 41 anys.

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta