CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Clima espacial - Investigación de la NASA

 

 

Segons notícies rebudes recentment, investigadors de la NASA s’estan preparant per llançar un telescopi experimental anomenat SUMI, que pot veure una capa secreta del Sol on es pensa que "neix el clima de l'espai".


Els investigadors l'anomenen "regió de transició". Es un lloc en l'atmosfera del Sol, ubicat a aproximadament 5000 km per sobre de la superfície estel·lar, on els camps magnètics superen la pressió de la matèria i prenen el control dels gasos del Sol. Allà és on exploten les flamarades solars, on les ejeccions de massa coronal comencen el seu viatge cap a la Terra, on el vent solar és misteriosament accelerat a més d'un milió de km/h.


Es, en resum, el lloc de naixement del clima espacial.


Els investigadors esperen que l'esmentada regió estigui a punt de revelar els seus secrets.


En la imatge següent es representa el coet espacial que transportarà al SUMI.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967, sota la certificació AENOR, cambres d'assaigs climàtics i de simulació aeroespacial per a investigació i control de qualitat. Referent a això és de destacar que CCI ha desenvolupat aquest tipus de cambres climàtiques per a les entitats de la màxima rellevància i els centres d'investigació aeronàutica més prestigiosos existents en l'actualitat.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta