CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Primera barra de torsió en poliamida - Proves climàtiques

 

 

Fins a la data resultava impossible utilitzar termoplàstics per elaborar peces sotmeses a càrregues mecàniques intenses, a causa de les altes exigències de dimensionament i prestacions que sol podia oferir l'acer o l'alumini.


En l'actualitat ja és possible gràcies a la família de poliamides desenvolupades per la companyia BASF i en particular l'Ultramid A3WG 10 CR, en la qual la relació entre propietats del material d'una banda i orientació de les fibres i límit de fluència per un altre, han fet realitat la consecució de les més altes prestacions amb una desviació estàndard de propietats mecàniques mínima.


La peça pesa un 35% menys que la seva predecessora d'alumini, suporta temperatures de fins i tot 120ºC, resisteix l'agressió química de l'oli, combustibles i líquid de frens i ja s'està utilitzant a l'Opel Vectra i el Saab 9-3.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967 cambres climàtiques d'assaigs per a components d'automoció, condicionament de poliamides i bancs de simulació i proves extremes. Referent a això és de destacar que CCI ha subministrat aquest tipus de cambres als fabricants d'automòbils més prestigiosos tals com Seat, Renault, Volkswagen, Ford, Citroën, Peugeot, etc., universitats i entitats diverses del sector auxiliar, entre les quals es troba la firma Basf.

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta