CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Alvaro Bultó va realitzar la prova d'esforç a la cambra climàtica CCI instal.lada en el Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat (CAR) abans del seu vol amb vestit d'ales a l'Antàrtida, dins del programa Proyecto Alas

 

L'equip d'"homes-ocell" format pels esportistes Toni López, Santi Corella i Alvaro Bultó, després del seu èxit en haver sobrevolat l'Estret de Gibraltar amb els seus nous vestits d'ales, han culminat l'extraordinària aventura consistent a sobrevolar el Pol Sud.

Cap esportista no havia intentat realitzar-lo anteriorment i l'únic equip de paracaigudistes que es va aventurar va veure com tres dels seus membres perdien la vida donades les baixíssimes temperatures que existeixen a aquesta altitud a l'Antàrtida i que poden assolir durant el vol fins seixanta graus sota zero (-60ºC), sent -30ºC la temperatura normal un dia bo en aquell lloc.

L'èxit del projecte, denominat "Proyecto Alas", ha estat fruit de tres anys de dura preparació, i de la col·laboració dels exèrcits d'Espanya i Argentina, la base de la qual està implantada a Marambio (Antàrtida).

Dins del programa de preparació dut a terme, Alvaro Bultó va realitzar prèviament la prova d'esforç a la cambra climàtica de CCI, sotmetent-se a les severes condicions tèrmiques existents en l'altitud de llançament, durant el temps de durada de vol humà, a fi d'estudiar el seu comportament fisiològic en les esmentades condicions extremes.

Gràcies a la cambra climàtica de CCI es va poder estudiar "a priori" el límit de resistència humana en tals condicions extremes.

 

Veure video

 

www.cci-calidad.com

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta