CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

NOTICIES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Carlos Checa es sotmet a una prova d'esforç en una nova cambra CCI per determinar el seu comportament fisiològic, "a priori", en les condicions climàtiques de Malàisia, amb motiu de la seva participació en el Campionat del Món de Motociclisme. Notícia d'abast en Telediario de Televisió Espanyola TV1, diari El País, etc.

 

 

A la cambra climàtica CCI es van programar les condicions climàtiques extremes que es podran assolir en el circuit de Malàisia.

En les esmentades condicions i sota control mèdic, en el Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat, van ser analitzades totes les respostes fisiològiques de Carlos Checa mentre es sotmetia a una prova d'esforç físic a les màquines situades en l'interior.

El resultat va ser satisfactori, considerant que Carlos Checa es va trobar en estat òptim per participar en el Campionat del Món de Motociclisme.

No obstant això, el servei mèdic, davant dels paràmetres obtinguts, va aconsellar adoptar unes pautes tant d'alimentació, com d'exercici que haurà de mantenir l'esportista per optimitzar la seva forma física en les condicions de Malàisia.

 

Veure video

 

www.cci-calidad.com

 

Inici  Tornar

Petició oferta          Petició informació          Consulta