CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

ARTICLES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Cambres de radiació solar - Envelliment accelerat

 

 

 

Les cambres de radiació solar mitjançant làmpades de xenó desenvolupades per CCI estan fabricades enterament a Espanya a les seves instal·lacions del Polígon Industrial Pla d'en Boet a Mataró, Barcelona.


El model més simple és de sobretaula, i està dotat de làmpades de Xenó de 1500 W amb filtres selectius, refrigeració termoelèctrica Peltier sense manteniment, regulació automàtica de radiació, control de temperatura de plafó negre i radiòmetres selectius, UVC, UVB, RAÏM, VIS, i IRN.


Des d'aquest equip de gran producció, fins a les grans cambres|càmeres SOLATRON (CCI) per a certificació de mòduls fotovoltaics, CCI fabrica 20 models diferents en funció de mides, aplicacions, potències radiants i valors espectrals, amb gran varietat d'accessoris i opcions.


Les potències de les làmpades de xenó poden oscil·lar entre els 150 W i els 18.000 W, podent ser refrigerades per aire o per aigua.


El termini de lliurament per a les cambres de sobretaula, normalment és immediat, donada l'alta valoració que els científics han concedit a aquest valuós instrument d'assaig de simulació solar normalitzat.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967 i sota la certificació AENOR, cambres d'assaigs climàtics i de simulació ambiental per a investigació i control de qualitat. Referent a això és de destacar que CCI ha desenvolupat aquest tipus de cambres climàtiques per a les entitats de la màxima rellevància i els centres d'investigació més prestigiosos existents en l'actualitat.

 

www.cci-calidad.com

Inici  Tornar

 Petició oferta          Petició informació          Consulta