CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

ARTICLES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Tractaments tèrmics - Cambres d'atemperació i condicionament

 

 

 

Existeixen múltiples casos en els quals els materials, els mecanismes i els sistemes, abans de posar-los en condicions de servei, han de ser temperats, condicionats o sotmesos a tractaments tèrmics previs a la seva instal·lació.


El procediment consisteix a seleccionar la temperatura de tractament en funció de l'aplicació i sotmetre els productes a períodes de temps constants o alternatius sota les esmentades condicions, generalment a temperatures positives (calor), encara que també pot ser el cas de temperatures ultracriogèniques, comunament exigibles en el sector aeroespacial.


Els processos d'atemperació es realitzen en estufes industrials, forns de tractament i cambres de condicionament tèrmic, les quals es fabriquen en diferents formats i versions, des dels models compactes per a petits mides, fins als recintes construïts mitjançant plafons desmuntables, per a les cambres de grans dimensions.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967 estufes industrials a mida, forns i cambres d'assaigs tèrmics per a processos, tractaments i control de qualitat. Referent a això és de destacar que CCI ha fabricat aquest tipus de cambres per a les entitats de la màxima rellevància i els centres d'investigació i companyies més prestigioses existents en l'actualitat.

 

www.cci-calidad.com

Inici  Tornar

 Petició oferta          Petició informació          Consulta