CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

ARTICLES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Atmosferes modificades - Cambres de simulació i assaigs

 

 

 

Són molts els casos en els quals els materials, els automatismes, els sistemes, les espècies animals i vegetals, i fins i tot l'home, han de romandre i desenvolupar les seves funcions, sota atmosferes agressives diferents de les de la composició gasosa normal de l'aire.


Determinats ambients industrials, urbans, espacials i extraterrestres, són alguns exemples d'atmosferes diferents de les de la composició ideal teòrica.


Amb les cambres de simulació d'atmosferes modificades desenvolupades per CCI, és possible reproduir qualsevol classe de composició gasosa, combinada amb efectes climatològics diversos tals com al fred, calor, humitat, radiacions solars, pressió baromètrica, pluja, etc.


Així, és possible reproduir el clima lunar, marcià, de granges d'animals, volcànic, contaminacions industrials, deficiència d'oxigen, etc., i sota les esmentades condicions realitzar les investigacions pertinents, a fi de determinar el grau de deteriorament, envelliment, fatiga, resistència, etc., dels especimens, que ens permetran delimitar la fiabilitat i el comportament dels mateixos sota les esmentades condicions.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967 cambres d'assaigs climàtics i de simulació ambiental per a investigació i control de qualitat. Referent a això és de destacar que CCI ha desenvolupat aquest tipus de cambres climàtiques per a les entitats de la màxima rellevància i els centres d'investigació més prestigiosos existents en l'actualitat.

 

www.cci-calidad.com

Inici  Tornar

 Petició oferta          Petició informació          Consulta