CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

ARTICLES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Investigació mèdica ambiental amb cambres de simulació

 

 

 

Són molts els estudis mèdics que fan menció a la utilització de les cambres climàtiques de simulació climatològica ambiental com a instrument científic per a l'estudi de diverses malalties en funció de la climatologia i els diversos grups de risc, i la realització d'investigacions a escala de laboratori.


Referent a això, el departament d'enginyeria de CCI, dirigit pel Sr. Miguel Angel Beteta Garmendia ve desenvolupant des de 1967 cambres climàtiques de simulació per a aquest tipus de propòsits.


Així, CCI ha desenvolupat la primera cambra climàtica de simulació per al Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) a Barcelona, pertanyent al Consell Superior d'Esports, destinada a investigar el rendiment dels esportistes d'elit en les diferents condicions meteorològiques existents en qualsevol lloc de la Terra. Aquesta cambra|càmera ha estat objecte de notícia en el telenotícies de Televisió Espanyola TV1 en horari de màxima audiència. (Pot veure's el vídeo de la notícia en: www.cci-calidad.com/catala/videos.htm).


Tenint en compte que en aquesta cambra es poden programar qualsevol de les coordenades climàtiques existents en qualsevol entorn, natural o artificial (accelerat), l'aplicació en el camp de la medecina, de l'estudi de la psicologia del comportament, la prevenció de riscs laborals, el rendiment humà, el desenvolupament de malalties tropicals, àrtiques, etc., la influència del clima en la immunologia, etc., etc., són patents.


Les cambres climàtiques de simulació, per a la realització d'estudis de Bioclimatologia desenvolupades per CCI, són de gran mida, posseeixen grans finestrals, i il·luminació variable. Les variables objecte de l'estudi poden ser monitoritzades des de l'exterior mitjançant sensors sense fil via Bluetooth, a més de permetre el registre informatitzat d'altres valors interessats.


En l'interior es poden simular factors climàtics tals com a: Humitat, vent, fred, calor, pluja, disminució d'oxígen, radiació solar, altitud, contaminació industrial i urbana, pols, vent, ozó, etc.


Es de destacar que al laboratori CCILAB s'ha realitzat un estudi experimental relacionat amb la protecció contra el càncer de pell que està publicat a www.cci-calidad.com/catala/articles.htm.

 

www.cci-calidad.com

Inici  Tornar

 Petició oferta          Petició informació          Consulta