CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

ARTICLES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Bancs de proves de climes extrems

 

 

 

Si haguéssim de ponderar per ordre d'importància els diversos assaigs que és possible realitzar a escala de laboratori, tant per conèixer el comportament de les espècies animals i vegetals en diverses condicions ambientals, com per avaluar el grau de resistència dels materials, automatismes i sistemes en condicions adverses, determinar dates de caducitat de productes, etc., etc., situaríem sens dubte en primer lloc les cambres d'assaigs climàtics i de simulació ambiental accelerada.


La simulació de condicions climàtiques extremes a escala de laboratori, representa la prova més concloent i important entorn de la qual giren la resta dels aspectes relacionats amb el control de qualitat i la investigació aplicable.


En l'interior de les cambres d'assaigs climàtics i d'envelliment ambiental accelerat desenvolupades per CCI, és possible simular tot tipus de paràmetres existents al nostre món accessible i accelerar-los fins a límits extrems artificialment, podent destacar variables tals com a: fred, calor, humitat, contaminació, atmosferes gasoses, radiacions solars, pluja, ozó, gel, sequedat, sorra i pols del desert, rodolament sobre sal, ambient salí marítim, vent huracanat, etc., fins on abast la imaginació i els límits de la ciència.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967 cambres d'assaigs climàtics i de simulació ambiental per a investigació i control de qualitat. Referent a això és de destacar que CCI ha subministrat aquest tipus de cambres climàtiques a les entitats i centres d'investigació més prestigioses existents en l'actualitat.

 

www.cci-calidad.com

Inici  Tornar

 Petició oferta          Petició informació          Consulta