CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

ARTICLES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferŔnciesNoticiesArticlesContactar

 

La cambra climÓtica del temps

 

 

 

 

Desenvolupada per primera vegada en el departament d'enginyeria de CCI Control de Qualitat, la novÝssima cambra d'alta tecnologia METEOTRON, ha estat anomenada, pels tŔcnics de CCILAB, com "La cambra climÓtica del temps", ja que es tracta d'una cambra de simulaciˇ que permet viatjar en el temps per predir com seran les coses en el futur, des del punt de vista de l'envelliment climatol˛gic accelerat.


Aquesta cambra d'envelliment atmosfŔric accelerat, o de generaciˇ de cicles climatol˛gics, permet simular en el seu interior els canvis climÓtics que al llarg del temps puguin produir-se; per˛ d'una manera tan accelerada, que en un curt espai de temps al laboratori, podrem conŔixer l'estat en el qual es trobaran els elements investigats, dins de les coordenades de temps preestablertes.

 

TambÚ Ús possible invertir els processos, de manera que, mitjanšant la comparaciˇ entre un espŔcimen erosionat de forma natural, i un altre d'envellit a la cambra METEOTRON, es fa possible retrocedir en el temps per investigar el seu historial meteorol˛gic.


No solsament es tracta d'una cambra capaš de simular l'erosiˇ en el temps, sinˇ que tambÚ es tracta d'un instrument valuosÝssim per a la investigaciˇ dels canvis estructurals de la matŔria en funciˇ del temps.


Els especimens poden ser colĚlocats, bÚ mitjanšant portaprobetas de carrussels giratoris, o bÚ sobre graelles de gran format per a mostres grans.

 

La cambra METEOTRON pot ser complementada, en funciˇ dels projectes d'investigaciˇ exigibles, mitjanšant cambres auxiliars compatibles amb altres prop˛sits de laboratori. Amb aix˛ Ús possible la realitzaciˇ d'experiments sota condicions cÝcliques diversificades, tals com:


- Cicles de congelaciˇ i descongelaciˇ accelerada, amb canvis tŔrmics de fins a 100║C/min mitjanšant criogŔnia.


- Cicles de contaminaciˇ atmosfŔrica (gasos volcÓnics, emissions d'animals, incendis, descomposiciˇ orgÓnica, corrosiˇ marina, etc.).


- Cicles de pluja, vent, calamarsa, neu, gebre.


- Cicles de radiacions solars intenses mitjanšant lÓmpades de Xenon d'alta pressiˇ.

- Cicles de climes tropicals, desŔrtics, Órtics, etc.


- Cicles d'erosiˇ per pols i sorra.


- Cicles amb ozˇ.


- Cicles amb canvis de pressiˇ.


- Etc.

 

www.cci-calidad.com

Inici  Tornar

 Peticiˇ oferta          Peticiˇ informaciˇ          Consulta