CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

ARTICLES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Influència solar en el clima marcià

 

 

 

Fa milers de milions d'anys, l'atmosfera de Mart era molt més favorable que ara, (actualment està composta principalment per CO2, no per la mescla de nitrogen i oxigen que respirem a la Terra).


Els antics canals fluvials, relaten la història d'un planeta que alguna vegada va estar cobert per aigua en abundància i embolicat en una capa atmosfèrica prou gruixuda com per evitar que l'aigua s'evaporés cap a l'espai.


Científics de la NASA sostenen que en l'actualitat, tots aquests llacs i rius són secs i la pressió atmosfèrica a Mart és a penes de 10 mil·libars. Es a dir, un grau de buit tal, que una tassa d'aigua col·locada a la superfície marciana, a la temperatura mitjana imperant de -63ºC, bulliria i s'evaporaria de manera instantània i violentament.


Segons els investigadors, la causa és deguda que l'atmosfera de Mart està sent absorbida pel vent solar: "Això ajuda a explicar per quin Mart té tan poc aire", diu David Brain, de la Universitat de Berkeley a San Francisco.


CCI desenvolupa cambres de buit i d'atmosferes gasoses modificades, capaces de simular fidelment al laboratori les condicions atmosfèriques existents al planeta vermell a fi d'assajar al laboratori el comportament dels sistemes i components integrants dels vehicles i instruments d'investigació aeroespacial.


CCI desenvolupa des de l'any 1967, sota la certificació AENOR, cambres d'assaigs de simulació aeroespacial per a investigació i control de qualitat. Referent a això és de destacar que CCI ha fabricat aquest tipus de cambres d'assaigs per a les entitats de la màxima rellevància i els centres d'investigació més prestigiosos existents en l'actualitat, tals com|com a Construccions aeronàutiques, INDRA, Indústria de Turbopropulsors, Institut de Tècnica Aeroespacial (INTA), AIRBUS, Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), etc.

 

www.cci-calidad.com

Inici  Tornar

 Petició oferta          Petició informació          Consulta