CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

ARTICLES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Cambra per a humidificació de poliamides

 

 

 

Les noves cambres de condicionament de poliamides desenvolupades per CCI són fruit d'una llarga experiència acumulada en el condicionament de plàstics.


Efectivament, després d'escoltar a més de 100 transformadors i fabricants de peces tècniques d'elevades prestacions, s'han desenvolupat nous sistemes avançats, amb molt importants sistemes innovadors capaços d'aconseguir una extraordinària eficàcia, traduïda en: economia, rapidesa en els processos de condicionament, optimització dels processos de càrrega i descàrrega, i el que és molt important, l'obtenció d'uns productes nets, secs, perfectament humidificats, i disponibles per a embalatge i expedició als clients finals.


Per a això, el laboratori propi CCILAB, ha posat a disposició dels seus clients el servei d'investigació i estudis personalitzats, per a l'obtenció de la corba característica increment humitat/temps, amb la qual podran establir els seus cicles productius per adaptar-los a la demanda puntual.


Les noves cambres CCI ofereixen les següents característiques:

  • Construcció modular mitjançant plafons acoblats estancs.

  • Configuracions diverses, sense límit de mida i forma.

  • Portons d'accés i rampes per facilitar les operacions de càrrega i descàrrega.
    Diagrama de condicionament IP/t, específic per a cada tipus de peça.

  • Garantia de treball les 24 hores del dia sense interrupció.

  • Sistema d'identificació d'avaries a distància.

  • Unitats autònomes d'alimentació d'aigua amb mesurador de conductivitat.

CCI ve desenvolupant des de l'any 1967, sota la certificació AENOR, cambres de condicionament de plàstics i humidificació de poliamides, cambres humidostàtiques, equips d'assaigs climàtics i de simulació ambiental per a producció, investigació i control de qualitat. Referent a això és de destacar que CCI ha desenvolupat aquest tipus de cambres per a les companyies més rellevants del sector i els centres d'investigació més prestigiosos existents en l'actualitat.

 

www.cci-calidad.com

Inici  Tornar

 Petició oferta          Petició informació          Consulta