CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

ARTICLES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Cambres desmuntables

 

 

 

Definició:
Una cambra desmuntable és un recinte tancat, l'estructura constructiva del qual permet el desmuntatge complet de la mateixa, d'una manera ràpida i senzilla. Aquest tipus de cambres està format per plafons acoblats entre si, dotats d'aïllament tèrmic i estanquitat suficient com per ser capaç de reproduir en el seu interior condicions climàtiques diverses de forma estable, a fi de realitzar condicionaments, tractaments, assaigs i investigacions d'equips i sistemes, i mantenir en condicions ambientals controlades substàncies diverses i masses determinades.


Aplicacions:
Instal·lacions provisionals susceptibles de trasllat o ampliació.

Condicionaments climatitzats de grans masses, simulacions ambientals, tractaments tèrmics, conservació i congelació de productes, assaigs de control de qualitat i investigació multidisciplinària.


Característiques exigibles:

Aïllament tèrmic optimitzat.

Robustesa i estabilitat.

Facilitat de muntatge i desmuntatge.

Estanquitat màxima.

Construcció resistent a la corrosió.

Versatilitat per a configuracions múltiples.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967, sota la certificació AENOR, grans cambres desmuntables per a tractaments, investigació i control de qualitat. Referent a això és de destacar que CCI ha desenvolupat aquest tipus de cambres|càmeres per a les entitats de la màxima rellevància i els centres d'investigació més prestigiosos existents en l'actualitat.

 

www.cci-calidad.com

Inici  Tornar

 Petició oferta          Petició informació          Consulta