CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

ARTICLES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Assaigs climàtics

 

 

 

Per definició, podem dir que s'ha d'entendre per "assaig climàtic" d'un especimen a la submissió del mateix a la influència de qualsevol variable ambiental -o conjunt d'elles- a escala de laboratori, que puguin trobar-se en qualsevol entorn atmosfèric, i després de la seva exposició, realitzar els controls de qualitat pertinents sobre els mateixos, a fi d'analitzar la seva resistència a les condicions ambientals de servei.


Així, variables naturals tals com a fred, calor, humitat, sequedat, pluja, vent, gel, calamarsa, neu, contaminació, corrosió, radiacions solars, o condicions artificials tals com xocs tèrmics, etc., poden ser reproduïdes per assajar sota les esmentades condicions els materials o equipaments que es desitgen investigar.


Per dur a terme aquestes experiències s'utilitzen les cambres climàtiques de simulació ambiental i d'envelliment ambiental accelerat.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967, sota la certificació AENOR, cambres d'assaigs climàtics i de simulació ambiental per a investigació i control de qualitat. Referent a això és de destacar que CCI ha desenvolupat aquest tipus de cambres climàtiques per a les entitats de la màxima rellevància i els centres d'investigació més prestigiosos existents en l'actualitat.

 

www.cci-calidad.com

Inici  Tornar

 Petició oferta          Petició informació          Consulta