CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

ARTICLES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Test de corrosió Kesternich

 

 

 

El test de corrosió Kesternich està dissenyat per a simular la contaminació industrial i urbana, generada com a conseqüència de l'alliberament a l'atmosfera de gas SO2 procedent dels combustibles fòssils, el qual en presència de l'oxigen de l'aire passa a SO3, que al seu torn en presència de vapor d'aigua s'ionitza creant l'ió sulfúric responsable de la corrosió àcida esmentada.

Aquest assaig es realitza en cambres de proves de laboratori en les quals es genera una atmosfera de gas sulfurós a temperatura controlada i amb humitat saturada, segons normes DIN 50018, ISO 3231, ASTM G87, i els seus equivalents.

Paral·lelament, a la mateixa cambra|càmera es poden realitzar els assaigs coneguts com a humidostàtics, de condensació a temperatura controlada o d'humitat saturada, sota normatives múltiples, entre les quals es pot destacar per la seva habitualitat, la DIN 50017 i les seves homòlogues.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967, sota la certificació AENOR, cambres d'assaigs Kesternich, climàtics i de simulació ambiental per a investigació i control de qualitat. Referent a això és de destacar que CCI ha desenvolupat aquest tipus de cambres per a les entitats de la màxima rellevància i els centres d'investigació més prestigiosos existents en l'actualitat.

 

www.cci-calidad.com

Inici  Tornar

 Petició oferta          Petició informació          Consulta