CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

ARTICLES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Humitat saturada a clima constant

 

 

 

Els assaigs de clima constant d'humitat saturada a temperatura controlada i de llarga durada, es realitzen en cambres de simulació de laboratori, les quals permeten programar les condicions establertes per les normatives per a cada aplicació.


La norma més comunament adoptada per la majoria dels països és la DIN 50.017 KK i les seves homòlogues.


Encara que en principi aquesta norma està dirigida al sector de les pintures i dels recobriments en general, i fonamentalment per al sector de l'automoció, avui en dia són molts els sectors que l'han adoptat per assajar els seus productes; així succeeix amb grans companyies que elaboren les seves pròpies normes privades en les quals la citen com a referència bibliogràfica.


Un important avantatge de les cambres desenvolupades per CCI és que en estar fabricades exclusivament en acer inoxidable AISI 316 L i vidre Pyrex, és possible realitzar en el mateix equip l'assaig de corrosió per atmosfera industrial i urbana DIN 50.018, sense incompliment de les directives de seguretat CE per a materials degradables pels àcids forts com el SO4H2 i vulnerables a les temperatures.


CCI ve desenvolupant des de l'any 1967, sota la certificació AENOR, cambres d'assaigs climàtics i de simulació ambiental per a investigació i control de qualitat. Referent a això és de destacar que CCI ha desenvolupat aquest tipus de cambres climàtiques per a les entitats de la màxima rellevància i els centres d'investigació més prestigiosos existents en l'actualitat.

 

www.cci-calidad.com

Inici  Tornar

 Petició oferta          Petició informació          Consulta