CAMBRES D'ASSAIGS - CCI CONTROL DE QUALITAT

ARTICLES

IniciEmpresaProductesNovetatsServeisQualitatReferènciesNoticiesArticlesContactar

 

Cambra climàtica de cicles higrotèrmics

 

 

 

Una cambra de cicles higrotèrmics és en realitat una cambra d'assaigs climàtics convencional, dotada de la instrumentació de programació i control necessària per realitzar de forma totalment automàtica programes diversos canviants de cicles repetitius, formats per combinacions múltiples de parells de valors de temperatura i humitat, amb ascensos i descensos de gradients variables.


Generalment els programes establerts pretenen simular condicions reals d'ús accelerant-les mitjançant repeticions múltiples per poder extrapolar al laboratori la resposta dels materials i els sistemes després del seu període de vida esperat.


Un exemple podria ser el d'un component d'automoció situat en l'interior del compartiment motor d'un automòbil aparcat en una nit hivernal a Noruega a 20 graus centígrads sota zero, el qual després de l'engegada del vehicle, pot escalfar-se en escassos moments fins a assolir temperatures de 80 graus centígrads, components externs aeronàutics, etc., etc.


Els sistemes d'adquisició de dades desenvolupades per CCI permeten emmagatzemar l'historial complet dels cicles higrotèrmics realitzats a fi de processar-los informàticament mitjançant el corresponent programari, per a l'establiment dels protocols documentals dels assaigs.


CCI ve fabricant des de l'any 1967, sota la certificació AENOR, cambres d'assaigs climàtics i de simulació ambiental per a investigació i control de qualitat. Referent a això és de destacar que CCI ha desenvolupat aquest tipus de cambres climàtiques per a les entitats de la màxima rellevància i els centres d'investigació més prestigiosos existents en l'actualitat.

 

www.cci-calidad.com

Inici  Tornar

 Petició oferta          Petició informació          Consulta